Η εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στη Νάουσα
Το πρωί της Πέμπτης, 26ης Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης, όπου θησαυρίζεται η Θαυματουργός Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Παντανάσσης» και η Τιμία Κάρα του Οσίου Θεοφάνους, προστάτου και πολιούχου της ηρωικής πόλεως.
Την Πατριαρχική Απόδειξη Χριστουγέννων ανέγνωσε στο εκκλησίασμα ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας το Ίδρυμα «Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ», του οποίου πρόεδρος τυγχάνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων, απένειμε υποτροφίες σε πρωτοετείς νεοεισαχθέντες φοιτητές της πόλεως.

