Στο πάντερπνο ψαλτήρι του ουρανού "ταξίδεψε" ο Άρχων Μαϊστωρ Κωνσταντίνος Λιολιόπουλος

21 Δεκ 2020 17:47

Aπο την επίσημη σελίδα στο facebook το Σωματείο Ιεροψαλτών Θεσσαλονίκης "Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός" ενημερώνει την απώλεια του Άρχοντος Μαϊστορος Κωνσταντίνου Λιολιόπουλου, τ. Λαμπαδάριου επί σειρά ετών  του Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης.

 
Για το πάντερπνο ψαλτήρι του ουρανού ταξίδεψε (16/12/2020) ένας ακόμη λαμπρός ιεροψάλτης, ένα εκλεκτό μέλος της ιεροψαλτικής μας οικογένειας.

Εξεδήμησε εις Κύριον ο επί σειρά ετών Λαμπαδάριος του Ιερού Καθεδρικού Ναού της Του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης και Άρχων Μαΐστωρ της Μ.τ.Χ.Ε. Κωνσταντίνος Λιολιόπουλος και στενός συνεργάτης του λέοντα της Ψαλτικής μας Τέχνης και Οικουμενικού μας Δασκάλου Χαρίλαου Ταλιαδώρου!
Ευχόμαστε,εκ μέσης καρδίας, ο Θεός να τον αναπαύσει εν χώρα ζώντων και να του αποδώσει τον της δικαιοσύνης στέφανον κατά την ημέρα της κρίσεως, ακούγοντας τον λόγο Του "ευ δούλε αγαθέ και πιστέ, είσελθε εις την χαράν του Κυρίου σου".

Ας είναι αιώνια η μνήμη του στη θύμηση και στις καρδιές όλων μας. 

 

Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.