H Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος χοροστάτησε στον Α’ Παρακλητικό Κανόνα προς την Υπεραγία Θεοτόκο, το απόγευμα της Δευτέρας, 1η Αυγούστου 2022.
Το πρωϊ της ίδιας ημέρας, εορτή της Αγίας Σολομονής, της οποίας το ιερό λείψανο φυλάσσεται στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό, ο Παναγιώτατος συμπροσευχήθηκε κατά τη Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κυδωνιών κ. Αθηναγόρα. Ο ίδιος Αρχιερεύς χοροστάτησε στον Μ. Εσπερινό, την παραμονή της εορτής.
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο.
Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.