Συλλυπητήρια της Ι. Αρχιεπισκοπής Θυατείρων για την κοίμηση της Βασιλίσσης Ελισάβετ

14 Σεπ 2022 14:32

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Νικήτας, οι κληρικοί και οι πιστοί της Ι. Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας, εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια προς τη Βασιλική Οικογένεια και σε ολόκληρο το Έθνος για την κοίμηση της αγαπημένης και σεβασμίας Μονάρχου, Βασιλίσσης Ελισάβετ Β΄. Είθε ο Κύριος να της χαρίζει αιωνία ανάπαυση και να την κατατάξει στους Δικαίους του Θεού. Αιωνία η μνήμη Αυτής!

Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί του Ηνωμένου Βασιλείου παρακαλούνται να κάνουν προσευχή για την ανάπαυση της ψυχής της μακαριστής Βασιλίσσης Ελισάβετ, καθώς και για την ειρήνη, τη σταθερότητα και τη μακροζωία της Βασιλικής Οικογενείας, των Πολιτικών Αρχών και όλων των κατοίκων των Βρετανικών Νήσων.

Condolences for the Falling Asleep of Her Majesty

His Eminence Archbishop Nikitas and the clergy and faithful of the Holy Orthodox Archdiocese of Thyateira and Great Britain offer their collective condolences to the Royal Family and the entire Nation for the passing of the beloved and revered Sovereign, Queen Elizabeth II. May the Lord grant eternal rest and number Her among God’s Righteous. Eternal be Her memory!

Orthodox Christians of the United Kingdom are requested to offer their prayers for the soul of Queen Elizabeth, as well as for the peace, stability, and the longevity of the Royal Family, the Civil Authorities, and all inhabitants of the British Isles.


Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.