Η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας για την εκδημία της Βασίλισσας Ελισσάβετ

09 Σεπ 2022 13:25

Τα συλλυπητήρια της προς την Βασιλική Οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου εξέφρασε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας για την εκδημία της Βασίλισσας Ελισσάβετ η οποία έφυγε από την ζωή χθες, 8 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 96 ετών.

“Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Νικήτας και οι κληρικοί και πιστοί της Ιεράς Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στη Βασιλική Οικογένεια και σε ολόκληρο το Έθνος για τον θάνατο της αγαπημένης και σεβάσμιας Βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Είθε ο Κύριος να δώσει αιώνια ανάπαυση και να την κατατάξει στους Δικαίους του Θεού. Αιωνία της η μνήμη!”, αναφέρει η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής.

“Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί του Ηνωμένου Βασιλείου παρακαλούνται να προσφέρουν τις προσευχές τους για την ψυχή της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς και για την ειρήνη, τη σταθερότητα και τη μακροζωία της Βασιλικής Οικογένειας, των Πολιτικών Αρχών και όλων των κατοίκων των Βρετανικών Νήσων”, καταλήγει η ανακοίνωση.


Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.