Η Πρέβεζα τιμά τον Πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο
Με λαμπρότητα θα γιορτάσει και φέτος η Πρέβεζα τη μνήμη του Πολιούχου της Αγίου Χαραλάμπους. Τις θρησκευτικές εκδηλώσεις θα τιμήσουν με την παρουσία τους κατόπιν προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσοστόμου οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες : Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομος.
Οι λατρευτικές εκδηλώσεις έχουν ως εξής:
Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019
Ώρα 6:30 μ.μ. Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομου.
Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019
Ώρα 07:00 π.μ. Όρθρος - Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμμητού κ.κ. Δανιήλ
Ώρα 10:45 π.μ. Λιτάνευση Ιεράς Εικόνος Αγίου Χαραλάμπους στους κεντρικούς δρόμους της Πρέβεζας.
Το απόγευμα της Κυριακής στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Αγίου Χαραλάμπους.



