Μια συγκινητική στιγμή στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας...

28 Οκτ 2022 22:03

Μια συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε κατά τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην ενορία Κεστρίνης Θεσπρωτίας. 

Παιδάκια άφησαν λουλούδια, κρατώντας μικρές ελληνικές σημαίες, στο Μνημείο Πεσόντων και μάλιστα γονάτισαν ως εκδήλωση τιμής και ευγνωμοσύνης.

Και διακήρυξαν με αυτό τον τρόπο, με το συναίσθημά τους, ότι τον αγώνα καλά κρατούν, πως η σάλπιγγα της καρδιάς ηχεί και σήμερα και δεν θα σταματήσει ποτέ. 

Νωρίτερα ο θεολόγος π. Ηλίας Μάκος είχε πει ότι η 28η Οκτωβρίου διαλαλεί σε όλο τον κόσμο ότι η "Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά. Λίγο μόνο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά". 

Και πρόσθεσε: "Γράφτηκε η 28η Οκτωβρίου στην ιστορία. Γράφτηκε στα χαρτιά. Μα το σπουδαιότερο είναι ότι ζει μέσα στις καρδιές. Βροντή από τα στήθια ενός λαού". 

 


 Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.