Χειροτονία νέου διακόνου σήμερα στην Μνημιακή Βασιλική της Αγίας Μαρίνας στα Ιωάννινα

31 Οκτ 2021 20:39

Φωτ.: Μιχαήλ Βακάρος

Αρχιερατική θεία λειτουργία τελέσθηκε σήμερα το πρωί στην Μνημειακή Βασιλική της Αγίας Μαρίνας στα Ιωάννινα κατά την διάρκεια της οποίας τελέσθηκε και η σε Διάκονο χειροτονία του μοναχού Κύριλλου Φούντη από το Σεβ. Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο.

Ο νέος διάκονος θα διακονεί τόσο το Σεβασμιώτατο όσο και την Ιερά Μονή των Ασπραγγέλων, της οποίας είναι μέλος της Αδελφότητας. Στη χειροτονία του νέου διακόνου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζαγορίου κ. Γεώργιος Σουκοβέλος, συμφοιτητές του π. Κύριλλου από την Ανώτατη Εκκλησιαστική Σχολή Αθηνών, η κατά σάρκαν οικογένεια του καθώς και αρκετοί πιστοί ενώ τηρήθηκαν οι απαιτούμενες αποστάσεις και τα προβλεπόμενα μέτρα λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας.

κγκγ 1

κγκγ 2

κγκγ 3

κγκγ 4

κγκγ 6

κγκγ 7

κγκγ 8

κγκγ 9

κγκγ 11


Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.