Η πρώτη Συναυλία του 15μελούς Επιλέκτου Ηπειρωτικού Enseble

21 Οκτ 2022 20:07

Με ιδιαίτερα χαρά η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων ανακοινώνει στο τοπικό πλήρωμα της Εκκλησίας ότι το προσεχές Σάββατο, 22 Οκτωβρίου και ώρα 8.30 ́ το βράδυ στην αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος της Ζωσιμαίας Παδαγωγικής Ακαδημίας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Συναυλία του 15μελούς Επιλέκτου Ηπειρωτικού Enseble με τη συμμετοχή του λαουτίστα και Καλλιτεχνικού ∆ιευθυντή κ. Βασιλείου Κώστα, , του Ιορδανού βιολονίστα  Layth Sidiq    και των καθηγητών του προγράμματος κ. Αθανασίου Βόλλα και Νεκταρίου Παπαγεωργίου.

Μετά από συνεχή λειτουργία 2 τουλάχιστον μηνών του ιδιαιτέρου αυτού Επίλεκτου Μουσικού Σχολείου που ίδρυσε η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων θα έχουμε για πρώτη φορά την ευκαιρία να απολαύσουμε τις δημιουργικές προσπάθειες των νέων αυτών παιδιών και των καθηγητών τους, οι οποίες θα προσφέρουν ώθηση και όραμα και σε άλλους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τη Μουσική και ιδιαίτερα την Ηπειρώτικη Μουσική. Καλούμε λοιπόν όλους και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους να προσέλθουν το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου και ώρα 8.30 ́ το βράδυ στην αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος της Ζωσιμαίας Παδαγωγικής Ακαδημίας και να απολαύσουν μια μαγική μουσική βραδιά,επιδοκιμάζοντας τις δημιουργικές προσπάθειες των νέων αυτών παιδιών.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων


Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.