Εργασίες Αποκατάστασης ζημιών στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής Πραμάντων Ιωαννίνων

02 Νοε 2018 18:52

Mετά απο ένα σχεδόν χρόνο ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης της Αγίας Παρασκευής Πραμάντων από τις σοβαρές ζημιές που είχε υποστεί λόγω της πυρκαγιάς από άγνωστη αιτία που είχε ξεσπάσει τον περασμένο Ιανουάριο.

Η καθυστέρηση οφείλεται στην χρονοβόρα διαδικασία της γραφειοκρατίας η οποία όταν εμπλέκονται πολλές Υπηρεσίες είναι αναπόφευκτη. Ο Ιερός Ναός που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού είναι σημείο αναφοράς για τους Πραμαντιώτες και τους κατοίκους της γύρω περιοχής , ενώ είναι χαρακτηρισμένος και ως μνημείο .Αναμένεται το πέρας των εργασιών για να αποκατασταθεί η αρχική εικόνα του ναού, χάρη στις προσπάθειες των κατοίκων του χωριού και την ουσιαστική συμβολή του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, ο οποίος απο την πρώτη στιγμή εξασφάλισε πίστωση για την αποκατάσταση των ζημιών.

Το despotato.eu θα επανέλθει με νεότερη ανάρτηση καθώς και φωτογραφικό υλικό απο τις εργασίες.

agia paraskeyh2


Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.