Αγρυπνούν για την μνήμη του Ἁγίου Ἰωάννου τοῦ Ρώσου

26 Μάι 2021 11:34

Αγρυπνία στον Ι.Ν. Περιβλέπτου Ιωαννίνων

Γνωρίζουμε στὰ μέλη τῆς Ἁγίας Ἐκκλησίας μας, ὅτι τὴν Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 καί ἀπὸ ὥρα 8 το βράδυ ἕως ὥρα 12 τὸ βράδυ, στόν Ἱερό Ναό Κοιμήσεως τῆς Θεοτόκου ἐνορίας Περιβλέπτου πόλεως Ἰωαννίνων, θά τελεσθεῖ ἀγρυπνία πρός τιμή τῆς ἑορτῆς τοῦ Ἁγίου Ἐνδόξου Ὁσιομάρτυρος καί Ὁμολογητοῦ Ἰωάννου τοῦ Ρώσου.

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Ἰωαννίνων.

Αγρυπνία στον Άγιο Αχίλλιο Λαρίσης

Την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021, από τις 8.00 το βράδυ θα τελεστεί  Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου, για τη μνήμη του οσίου Ιωάννου του Ρώσου. Θα τελεστεί η ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου, την ακολουθία της Θείας Μεταλήψεως, τον Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί θα μπορούν να μεταλάβουν των Αχράντων Μυστηρίων.
 
Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου

Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.