Ζούμε τη μεταβατική περίοδο προς τη Νέα Εποχή  

12 Ιαν 2023 09:09

 Ζούμε τη μεταβατική περίοδο προς τη Νέα Εποχή. Ποια είναι η Νέα Εποχή; Προσωπικά δεδομένα και Νέα Εποχή. Έρχονται οι νέες ταυτότητες; Πώς δρα στις ημέρες μας το φαινόμενο της Νέας Εποχής; Πώς θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργεί η Νέα Εποχή;
Πώς θα αντισταθούμε στη Νέα Εποχή και στο νέο τρόπο ζωής που πλασάρει και που είναι πολύ ξένος σε σχέση με αυτά που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα;
Η Νέα Εποχή δεν είναι απλά ένας τεχνικός τίτλος που προωθείται, όχι τυχαία, απ’ όλα τα κράτη, τα οποία θα χάσουν την παραδοσιακή μορφή τους και θα πολτοποιηθούν στη σκοτεινή σύσταση του νέου κόσμου, της νέας ζωής, της διαφορετικότητας που ονομάζεται Νέα Εποχή.
Η Νέα Εποχή είναι ένα παγκόσμιο κίνημα που δρα και κινείται έξω από τα όρια της λογικής, χωρίς ηθικές αξίες και εννοείται χωρίς Χριστό. Χρησιμοποιεί δε, όχι έναν, αλλά πολλούς δούρειους ίππους εισχωρώντας σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία του νέου κόσμου.   
 

Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.