Οι προφητείες που βγήκαν αληθινές

30 Αυγ 2022 06:29

Οι προφητείες που βγήκαν αληθινές. Στις ημέρες μας που η γενική κατάσταση του κόσμου διακατέχεται από μια αμφιβολία για το μέλλον, ο σύγχρονος άνθρωπος αναζητά από κάπου να κρατηθεί για να νοιώσει ασφάλεια.

Πολλοί άνθρωποι προστρέχουν στις προφητείες, όμως δυστυχώς δεν μπορούν να διαπιστώσουν ότι υπάρχουν προφητείες οι οποίες δεν είναι αληθινές και ότι πολλοί ψευδοπροφήτες κορόιδεψαν ανθρώπους. Και γι’ αυτό χρειάζεται να ερευνούμε πολύ καλά ποιος είναι αυτός που λέει μια προφητεία και από που προέρχονται οι προφητείες, διότι μια προφητεία δεν αποκαλύπτεται προς όφελος του «προφήτη», αλλά για την πνευματική ωφέλεια των πιστών.

Προφητείες μπορεί να κάνει μόνο αυτός που βιώνει πραγματικά την εν Χριστώ ζωή του Ευαγγελίου και έχει τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος. Όταν η προφητεία είναι εκ Θεού και ενέργεια της Χάριτος του Θεού και εφόσον πρόκειται για τη σωτηρία του ανθρώπου τότε επαληθεύεται, διότι σκοπό έχει να αφυπνίσει τον άνθρωπο ώστε να μην παραμελεί τα πνευματικά του καθήκοντα και να εφαρμόζει το θέλημα του Θεού. Όμως και ο διάβολος με ψέμα και απάτη προσπαθεί να πλανέψει τον άνθρωπο και αν ο άνθρωπος δεν γνωρίζει την Αγία Γραφή, μπορεί να πλανηθεί πολύ γρήγορα.


Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.