Γιατί οι Μεγάλες Δυνάμεις στηρίζουν πάντα την Τουρκία;

29 Δεκ 2022 21:42

Γιατί οι Μεγάλες Δυνάμεις στηρίζουν πάντα την Τουρκία; Αλήθειες για την πατρίδα μας, που οι Μεγάλες Δυνάμεις, καθώς και οι σκοτεινές δυνάμεις όχι μόνο δεν θέλουν να λέγονται, αλλά θέλουν να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια.

Τα ιστορικά όμως στοιχεία είναι αδιάσειστα, που δυστυχώς δεν μας αφήνουν να τα δούμε ξεκάθαρα, δίνοντάς μας ψεύτικες ελπίδες, απλά για να μας κρατούν κοντά τους.

Υπάρχει τρόπος, ως χώρα, να ξεφύγουμε από όλα αυτά που γίνονται και πρόκειται να γίνουν και τα οποία προέρχονται από τις Μεγάλες Δυνάμεις; Μπορεί η Ελλάδα να ξεφύγει από την επήρεια όλων αυτών των εξωτερικών παραγόντων και να ορθοποδήσει; Μπορεί η Ελλάδα να βρει λύσεις και τρόπους διαφυγής; Αν επιθυμούμε να ζούμε σε μια χώρα που θα είναι ελεύθερη από το παιχνίδι των Μεγάλων Δυνάμεων, χρειάζεται ως Έλληνες να γνωρίζουμε την αλήθεια.

Η αλήθεια είναι αυτή που θα μας οδηγήσει στην ελευθερία. Η ενημέρωση και οι πληροφορίες που όλο και κατακλύζουν περισσότερο τη ζωή μας από διάφορες πηγές, έχουν καταφέρει να αποδιοργανώσουν το σκεπτικό μας, να μην γνωρίζουμε ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος, ποιο είναι το ηθικό και ποιο το ανήθικο, με αποτέλεσμα να απέχουμε πολύ μακριά από την αλήθεια.


ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.