Γιατί δίνω τη ζωή μου στον Χριστό

01 Φεβ 2023 22:59

Γιατί δίνω τη ζωή μου στον Χριστό. Ως Αρχηγός της Πίστης μας και Βασιλεύς των βασιλέων, ο Ιησούς Χριστός δεν εξαναγκάζει κανέναν να Τον ακολουθήσει, αλλά προσκαλεί όσους θέλουν να Τον ακολουθήσουν, «Όποιος θέλει να με ακολουθήσει, ας απαρνηθεί τον εαυτό του, ας σηκώσει τον σταυρό του και ας με ακολουθεί».

Γιατί να δώσω τη ζωή μου στον Χριστό; Πώς είναι δυνατόν να είμαστε χριστιανοί και να μην ακολουθούμε τον Χριστό; Αυτός που πιστεύει στον Χριστό, τότε σίγουρα πιστεύει και στο λόγο Του και αυτός που πιστεύει στο λόγο Του, πράττει και ζει σύμφωνα με το λόγο Του. Αν δεν επιθυμείς να είσαι μαζί Του, τότε είσαι εχθρός Του και εδώ στη γη και στον ουρανό. Κι έτσι ένα από τα δύο θα γίνει ή θα πρέπει να ακολουθήσεις το Χριστό, να ακολουθήσεις τον λόγο και το παράδειγμά Του, ή μάταια αποκαλείς τον εαυτό σου χριστιανό.

Πολλοί πλησιάζουν τον Κύριο, λίγοι ωστόσο αποφασίζουν να Τον ακολουθήσουν. Πολλοί είναι εκείνοι που διαβάζουν το Ευαγγέλιο, λίγοι ωστόσο αποφασίζουν να ζήσουν σύμφωνα με τον ευαγγελικό νόμο.


Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.