Αρχιερείς, ιερείς και πλήθος πιστών τιμά τη γερόντισσα Παϊσία την ελεήμονα

23 Αυγ 2022 18:44

Αρχιερείς και ιερείς που γνώριζαν αλλά και όσοι δεν είχαν την ευλογία να γνωρίσουν τη γερόντισσα Παϊσία όταν ζούσε, προσέρχονται με ευλάβεια στο μνήμα της, για να το ασπαστούν και να τελέσουν ένα τρισάγιο στη μακαρία μνήμη της. Αλλά και πλήθος πιστών προσέρχεται στο μνήμα της, στο Τρίκορφο της Φωκίδος και ευλαβικά γονατίζουν προσευχόμενοι στη γερόντισσα εκζητούντες τις πρεσβείες της στον άγιο Θεό.

Τελευταία προσήλθε στο μοναστήρι του Τρικόρφου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύκαρπος, καθώς και ο άγιος Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Αρβανίτης μετά της συνοδείας του και τέλεσαν τρισάγιο επί του μνήματος της γεροντίσσης, αλλά και ευλαβείς ιερείς μετά του ποιμνίου τους που προσέρχονται στο μοναστήρι, μετά την προσκύνησή τους στον ιερό ναό της μονής, κατευθύνονται προς το ιερό μνήμα της εκζητούντες τις δεήσεις της γερόντισσας προς τον Ελεήμονα Θεό.

Paisia 7277

Paisia 7287

Paisia 8101

Paisia 9231

Paisia 9267


Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.