Άγιος Παΐσιος: Προσοχή, μέσα από αυτούς μιλούν οι δαίμονες

05 Μάι 2022 22:50

Άγιος Παΐσιος: Προσοχή, μέσα από αυτούς μιλούν οι δαίμονες. Ο διάβολος που είναι παμπόνηρος πάντα βρίσκει τρόπους στο να πολεμά τους ανθρώπους που επιτελούν το έργο του Θεού. Λόγω της μεγάλης του πείρας, εξ’ ου και «πειρασμός», έχει χιλιάδες ή και εκατομμύρια τρόπους στο να βρίσκει τρόπους και πάνω απ’ όλα ανθρώπους που θα εκτελέσουν τις βουλές του.

Ο διάβολος πρέπει πάση θυσία να κάνει κακό στον άνθρωπο και γι’ αυτό πολλές φορές χρησιμοποιεί τους ίδιους τους ανθρώπους για να κάνουν κακό σε ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην εκκλησία και επιτελούν το έργο του Χριστού.

Οι εχθροί του Χριστού ας ουρλιάζουν όταν επιτελείται έργο προς δόξαν Θεού. Αυτοί προσπαθούν να απομακρύνουν τον κόσμο από τον Χριστό και πάντα δημιουργούν τα οποιαδήποτε «υποτιθέμενα προβλήματα» για να πετύχουν το στόχο τους.

Ας μένουμε κοντά στον Χριστό και τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, όσο και να λυσσάνε τα όργανα του πονηρού διαβόλου.


Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.