Η Υφυπουργός Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη στον Σεβ. Μητρ. Σύρου κ. Δωρόθεο

01 Φεβ 2020 20:08

Καθώς πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Σύρα η Υφυπουργός Παιδείας κ. Σοφ. Ζαχαράκη επεσκέφθη σήμερα τον Σεβ. στο επισκοπείο στην Ερμούπολη μαζί με τους βουλευτές των Κυκλάδων, τον Υπουργό Εργασίας κ. Ιωαν. Βρούτση, την κυρία Αικατερίνη Μονογυιού και τον κύριο Φίλιππο Φόρτωμα.

 Ο Σεβ. καλοσώρισε την κυρία Υφυπουργό, την ενημέρωσε για τις συνεχείς και πολύτροπες χειρονομίες αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης στα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλα τα νησιά, για την καλή συνεργασία και με τον Υπουργό και με τους βουλευτές του Νομού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία ιδιαίτερα στα μικρά νησιά, όπως και για τον ευγενή τρόπο που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του Νομού ο Υπουργός και οι δύο βουλευτές. 

Την κυρία Ζαχαράκη συνόδευσαν επίσης και τοπικοί φορείς της Σύρου για τα πρόσωπα των οποίων ο Σεβ. εξεφράσθη με λόγους ειλικρινείας και επαίνου.

Η Υφυπουργός ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την ποιμαντική Διακονία του και στα σχολεία της Μητροπόλεως. 

IMG 7961

IMG 7963

IMG 7965

IMG 7966

IMG 7977


Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.