Στην Πολεμική Ναυτική Βάση Σύρου ο Σεβ. Μητρ. Σύρου κ. Δωρόθεος

15 Ιαν 2020 22:10

Κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού της Πολεμικής Ναυτικής Βάσης Σύρου, Αντιπλοιάρχου κ. Στέλιου Χαραρά (ΠΝ) και του Αντιπλοιάρχου κ. Ιωάννου Μαστρογιάννη (ΠΝ) , ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη σήμερα στις εγκαταστάσεις της Βάσεως, στις Αγκαθωπές, και ευλόγησε την πίττα του Αγίου Βασιλείου, με την παρουσία του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικολ. Λειβαδάρα, της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητος Ποσειδωνίας κας Τέτας Πρίντεζη, της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου ΔΕ Ποσειδωνίας κας Αγγελικής Πρίντεζη, του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου επί θεμάτων του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων, του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου κ, Μάρκου Ρούσσου και της εκπροσώπου του Υπουργείου Οικονομικών, Διευθύντριας της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου Κυκλάδων κας Μαρίας Μαυρίκου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ στην ευχετήρια προσλαλιά του ευχήθηκε στο Διοικητή, τον Υποδιοικητή, τα στελέχη και τους στρατευσίμους της Βάσεως υγεία, καλούς. ασφαλείς και ειρηνικούς πλόες, τους προέτρεψε να έχουν πίστη στο Θεό και να μην υποστείλουν ποτέ τη σημαία του καθήκοντος, ώστε να αναδειχθούν άξιοι απόγονοι του Κουντουριώτη και των μεγάλων ναυμάχων του Έθνους.
Ευχές απηύθυνε, ωσαύτως, και ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικόλαος Λειβαδάρας, οι παριστάμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και κα Μαρία Μαυρίκου.
Ο Διοικητης της ΠΝΒ Σύρου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ γιά την παρουσία του και τις ευχές του και του προσέφερε το Θυρεό της Βάσεως.

IMG 5203

IMG 5204

IMG 5205

IMG 5208

IMG 5223

IMG 5229

IMG 5242

IMG 5247

IMG 5249


Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.