Ο Σεβ. Μητρ. Σύρου κ. Δωρόθεος στην Επετειακή Εκδήλωση δραστηριότητας της Εταιρείας ACTION IN CREECE

28 Ιαν 2020 15:35

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ παρέστη απόψε στην Επετειακή Εκδήλωση 5 ετών δραστηριότητας της Εταιρείας ACTION IN CREECE, η οποία δραστηριοποιείται επιτυχώς στο χώρο της τουριστικής προβολής περιοχών της Ελλάδος και ειδικώτερα της Σύρου, της Σαντορίνης και της Χαλκιδικής, με τη δημιουργία σχετικών ντοκυμανταίρ, τα οποία προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ στην προσλαλιά του αναφέρθηκε στη σημασία του τουρισμού για την εθνική οικονομία και την αναγκαιότητα προβολής του και συνεχάρη την ψυχή της Εταιρείας κα Σοφία Στάμου.

Με το ίδιο πνεύμα ομίλησαν και οι παριστάμενοι Υπουργός και Υφυπουργός Τουρισμού και ο Καλλιτέχνης Γιώργος Τσαλίκης.

Στα πλαίσιο της Εκδήλωσης, στην οποία παρέστησαν και πολλοί Συριανοί, μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Παναγιώτης Κουλουμπής, Κ. Κόκκαλης και Παρασκευάς Ζαχαρίας, εγένετο και η παρουσίαση του Λευκώματος της κας Μαρίτσας Μακρυωνίτου «Γαστρονομία της Σύρου».

Πηγή: Ι.Μ. Σύρου

IMG 7349

IMG 7350

IMG 7359

IMG 7368

IMG 7391

IMG 7397

IMG 7414

IMG 7433

IMG 7483

IMG 7498

IMG 7507

 


Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.