Ο Μητροπολίτης Σύρου στα εγκαίνια της ΜΕΘ του Βαρδάκειου και Πρώιου Γ.Ν.

26 Μαϊος 2020 21:18

Προσκεκλημένος του Διοικητή του Βαρδάκειου και Πρώιου Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, κ. Μιχ. Ζουλουφού, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ παρέστη το μεσημέρι στα εγκαίνια της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (ΜΕΘ) του Ιδρύματος, με την παρουσία του Επισκόπου των ΡΚαθολικών Σύρου Σεβ. Πέτρου Στεφάνου, της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κας Χριστιάννας Καλογήρου, του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη, του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικολ. Λειβαδάρα, του Προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Νικ. Παπαευσταθίου, του Προέδρου της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και νήσων κ. Χρήστου Ροϊλού, του Διοικητή, του Διευθυντή και όλων των Ιατρών, Νοσηλευτών και Διοικητικών Υπαλλήλων του Νοσοκομείου, της τέως Διοικήτριας κας Μαργαρίτας Μποτραντά και όλων των τοπικών Μέσων Ηλεκτρονικής και Έντυπης Ενημέρωσης.

Κατά τη διάρκεια των Εγκαινίων της ΜΕΘ, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος, ο οποίος πρόσφατα είχε προσφέρει για την αποδοτικώτερη λειτουργία της 6 σετ επιτοίχιας αναρρόφησης, ανέγνωσε ειδική ευχή.
Μετά την Εκδήλωση, κα Χριστιάννα Καλογήρου, συνοδευόμενη από τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄, τον Σεβ. κ. Πέτρο Στεφάνου και τον Αντιπεριφερειάρχη, επεσκέφθη το Ναυπηγείο του Νεωρίου.

sirou1

sirou2

sirou3

sirou6


Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.