Ο Διοικητής Αστυνομικών Υπηρεσιών Ν. Αιγαίου στον Μητροπολίτη Σύρου

03 Φεβ 2023 20:28

Σήμερα το πρωί, επεσκέφθη εθιμοτυπικά στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ ο νεωστί αναλαβών τα καθήκοντα του Προϊσταμένου των Αστυνομικών Υπηρεσιών Ν. Αιγαίου, Ταξίαρχος κ. Θάνος Λουκάς, τον οποίο ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ καλωσόρισε, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα ευθυνοφόρα καθήκοντά του και τον διαβεβαίωσε για την καλή συνεργασία και τη διαχρονική στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως προς το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία, μάλιστα, στεγάζεται σε κτήριό της.
Ο ενδοξότατος Ταξίαρχος κ. Θάνος Λουκάς ευχαρίστησε με ευγενείς και εγκάρδιους λόγους τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ και ζήτησε την ευχή του για την ευόδωση των καθηκόντων του.

 


ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.