ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ κας ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ κ. ΔΩΡΟΘΕΟ Β’

27 Μαϊος 2020 06:38

Η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κα Χριστιάννα Καλογήρου, συνοδευόμενη από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη, τον Προέδρο του ΕΚΑΒ κ. Νικ. Παπαευσταθίου, τον Προέδρο της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Νήσων κ. Χρήστο Ροϊλό, τον Διοικητή της 6ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος κ. Ιακ. Γκύζη, τον Λιμενάρχη Σύρου κ. Ιω. Βαμβακούση, τον Διοικητή της ΑΕΝ Σύρου κ. Παναγιώτη Καραμήτσα και τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Κρίσεων του ΕΚΑΒ ιατρό κ. Δημήτριο Πύρρο, επεσκέφθη εθιμοτυπικά το απόγευμα στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’, με τον οποίο συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν τη Σύρο, το Νοσοκομείο της και τις θαλάσσιες συγκοινωνίες. 

IMG 5419

IMG 5420

IMG 5424

IMG 5427

IMG 5435


Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.