Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο Γιαλό, Χώρας Μυκόνου

31 Ιουλ 2022 10:29

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' ιερούργησε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου του Γιαλού, στη Χώρα της Μυκόνου, συμπαραστατούμενος από τον Εφημέριο του Ναού, Πρωτοπρ. Εμμανουήλ Γαλανάκη και του Διακόνου του, συνευχηθέντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου Μυκόνου. Πρωτοπρ. Πέτρου Μαραγκού, με τη συνευχητική παρουσία πλήθους πιστών, μεταξύ των οποίων, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Στυλ. Πρίγκος, διατελέσαντες Δήμαρχοι Ματθ. Αποστόλου, Αθ. Μέγας και Δημοτικοί Σύμβουλοι και τέλεσε Μνημόσυνο φιλογενούς και φιλευσεβούς Μυκονίου, ο οποίος ευλαβείτο ιδιαιτέρως τον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής και μεριμνούσε για την ετήσια πανήγυρι του Παρεκκλησίου της στις Δήλες.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' απηύθυνε λόγους παραμυθητικούς προς τους οικογενείς του κεκοιμημένου Μυκονίου και ευχήθηκε το παράδειγμά του να εύρει μιμητές.

IMG 1332

IMG 1378

IMG 1383

IMG 1409


ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.