Skip to main content

I.M. Λαρίσης: Ιερατική Σύναξη Ιανουαρίου

10 Ιαν 2020 15:28

Στο αμφιθέατρο του Κέντρου Αποκαταστάσεως και Αποθεραπείας ANIMUS συνεκάλεσε για τον μήνα Ιανουάριο, την ιερατική σύναξη όλων των κληρικών της Μητροπόλεως ο σεπτός μας Ποιμενάρχης κ. Ιερώνυμος.

Σκοπός της συνάξεως στο συγκεκριμένο χώρο, από πλευράς του Ομίλου ANIMUS, ήταν η απόδοση του Προγράμματος Υγείας ANIMUS στους Ιερείς και στις οικογένειες τους, απολύτως δωρεάν, ως ένδειξη σεβασμού στο ρόλο και στο έργο της Μητροπόλεως, πάντα στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις ευγνώμονες ευχαριστίες τους προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αχιλλέα Νταβέλη και στον Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Νταβέλη για την έμπρακτη υποστήριξη τους σε όλες τις δράσεις της Μητροπόλεως και τους ευχήθηκε να συνεχίζουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο και να προσφέρουν σε όλους τους ανθρώπους τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο χώρο της υγείας.

Με τη σειρά του, ο κ. Αχιλλέας Νταβέλης ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη μας για όσα έχει προσφέρει, μέσα σε σύντομο χρόνο, στην Μητρόπολη, ανέπτυξε εν συντομία τα πλεονεκτήματα και τις παροχές του προγράμματος και ζήτησε τις ευχές και τις ευλογίες όλων των παρισταμένων Πατέρων για το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τους κληρικούς για τα τρέχοντα θέματα και ευλόγησε την βασιλόπιτα όλης της ιερατικής οικογενείας.

ieratiki ianouariou 2020 1

ieratiki ianouariou 2020 4

ieratiki ianouariou 2020 5