Ὁδήγησον ἡμᾶς διώκειν δικαιοσύνην…

23 Σεπ 2021 22:35

Αγιασμό στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδος τέλεσε την μεσημβρινές ώρες της 23ης Σεπτεμβρίου ε.έ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, επί τη ενάρξει της νέας δικαστικής περιόδου, παρουσία του Προέδρου Πρωτοδικών, του Εισαγγελέως, των μελών του Δικαστικού Σώματος,  της Προέδρου και των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδος, των γραμματέων και των λοιπών λειτουργών της Θέμιδος.

Ο Σεβασμιώτατος απαντώντας στην ευγενική προσφώνηση του Προέδρου Πρωτοδικών Ορεστιάδος ευχήθηκε στους παρισταμένους ο Ήλιος της Δικαιοσύνης να τους φωτίζει για να απονέμουν στον καθένα το δίκαιο,  να κρίνουν με δικαιοσύνη, να φυλάσσουν τους Νόμους της Πολιτείας και να διακονούν με δικαιοσύνη τον λαό του Θεού.

εικόνα Viber 2021 09 23 15 09 45 394

εικόνα Viber 2021 09 23 15 09 45 561


Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.