Συνάντηση Μητρ. Νέας Κρήνης Ιουστίνου με Δ/ντες Α΄θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης

23 Σεπ 2022 14:34

Κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, διευθυντές και διευθύντριες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από όλη την μητροπολιτική περιφέρεια, συναντήθηκαν σήμερα 22-9-2022 με τον Σεβασμιώτατο για να συζητήσουν για τις ανάγκες των μαθητών, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν την πνευματική καλλιέργεια των παιδιών.

Η αποδοχή της πρόσκλησης ήταν ευρεία, με πλήθος εκπαιδευτικών να προσέρχεται στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου Αρετσούς.
Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς για τα υποστηρικτικά προγράμματα που λειτουργούν από το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας για τους μαθητές και τις οικογένειές τους όπως “Κανένα παιδί χωρίς πρωινό και μεσημεριανό στο σχολείο”, την παροχή σχολικών ειδών, τα κοινωνικά φροντιστήρια και τις εκπαιδευτικές δράσεις για μαθητές του Προκοπείου Πολυδυνάμου Εκκλησιαστικού Κέντρου.
Στο τέλος ευχαρίστησε τους διευθυντές για το δύσκολο έργο τους προσφέροντας ένα ενθύμιο της συνάντησης και ακολούθησε κέρασμα.

λυλ


Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.