Skip to main content

Ευχαριστίες απο τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

08 Μαρ 2022 11:57

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και το εξιτήριο που έλαβε από το Αρεταίειο Νοσοκομείο, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους θεράποντες ιατρούς του και νοσηλευτές για τον επαγγελματισμό και το ειλικρινές ενδιαφέρον που επέδειξαν στο πρόσωπό του, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να επανέλθει στα καθήκοντά του.   

Επιπλέον, ο Μακαριώτατος ευχαριστεί θερμά για τις ευχές προς ταχεία ανάρρωση που δέχθηκε, τόσο από την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, τους λοιπούς εν Χριστώ αδελφούς Επισκόπους από την Κύπρο και το εξωτερικό, τους Αρχηγούς Κομμάτων και λοιπά πολιτικά πρόσωπα, όσο και από τους κληρικούς και λαϊκούς της Κύπρου.

Οι ευχές και οι προσευχές όλων, του δίνουν δύναμη, ώστε να συνεχίσει το έργο, το οποίο του ανέθεσε η Εκκλησία για το καλό και την πνευματική προκοπή του λαού και του τόπου μας.

Τέλος, ο Μακαριώτατος εύχεται προς όλους Καλό Στάδιο και καλή Τεσσαρακοστή, δεόμενος όπως ο Κύριος μας αξιώσει «λαμπροφόροι προφθάσωμεν εἰς τὴν ἁγίαν καὶ τριήμερον Ἀνάστασιν, τὴν καταλάμπουσαν ἀφθαρσίαν τῷ κόσμῳ».