Συνδράμουν στο έργο της Εκκλησίας οι Πιστοί στην Αλβανία

31 Μαϊος 2020 14:34

Στη τοποθέτηση τέμπλων προέβησαν δυο ναοί που ανήκουν στην Ιερά Μητρόπολη Απολλωνίας και Φίερ της Εκκλησίας της Αλβανίας, τα οποία αποκτήθηκαν χάρη στη συνδρομή των πιστών, τους οποίους η Μητρόπολη ευχαρίστησε με ανακοίνωση της.

Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν σε ιστορικούς ναούς του Αγίου Γεωργίου στο χωριό Λιμπόφσε και του Αγίου Νικολάου στο χωρίο Βάναϊ της Μητροπολιτικής περιφέρειας του Φίερ.

Οι συνολικές δαπάνες για την τοποθέτηση τόσο εικονοστασίων όσο και των τέμπλων ανήλθαν στα 430.000 λεκ (περίπου 3.500 ευρώ) τα οποία εξοικονομήθηκαν από τις εισφορές και τις δωρεές των πιστών.

«Ευχαριστούμε όλους τους πιστούς που με τις προσευχές τους και τις δωρεές τους συνέδραμαν σε αυτό το έργο», τονίζει η Ιερά Μητρόπολη, ενώ παραθέτει και αναλυτικό πίνακα με τα ονόματα των δωρητών.

Πηγή: www.orthodoxianewsagency.gr

αλβ 2 1 600x450

αλβ 3 1 453x600

αλβ 5 450x600


Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.