Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο, ο οποίος την ενημέρωσε για τις δραστηριότητες της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας.
Η κυρία Σακελλαροπούλου εξέφρασε την στήριξη της Ελληνικής Πολιτείας στο ιδιαιτέρως σημαντικό έργο που επιτελείται από την Αρχιεπισκοπή υπέρ των Ορθοδόξων Χριστιανών στην Αλβανία, σε μια συνεχή προσπάθεια ποιμαντικής και κοινωνικής προσφοράς.
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο.
Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.