Skip to main content

Συναντήσεις Μακαριωτάτου 20-01-2022

20 Ιαν 2022 19:30

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ κ. Αντώνιος Οικονόμου, ο οποίος θέλησε να συναντηθεί με τον Μακαριώτατο και να πάρει την ευχή του.

Στην συνέχεια τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο κ. Luciano Calestini, Διπλωματικός εκπρόσωπος της Unicef. Ο κ. Calestini ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις δράσεις και τους σκοπούς του Οργανισμού, καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια. Κατόπιν, ο Αρχιεπίσκοπος συναντήθηκε με τον Καθηγητή Γενικής Εκκλησίαστικής Ιστορίας και Πρόεδρο του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθήνας κ. Αθανάσιο Καψάλη.

Το μεσημέρι επισκέφθηκαν τον Μακαριώτατο ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Θεολογικού Συνδέσμου "ΚΑΙΡΟΣ" κ. Καρακόλης Χρήστος συνοδευόμενος από το Μέλος του Δ.Σ. κ. Τζίνο Γεώργιο και τον Καθηγητή κ. Σταύρο Γιαγκάζογλου. Ο κ. Καρακόλης εξέφρασε την χαρά του για την συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο σημειώνοντας πως με αφορμή την έναρξη της θητείας του νέου Δ.Σ. του Πανελλήνιου Θεολογικού Συνδέσμου "ΚΑΙΡΟΣ" θέλησαν να πάρουν την ευχή του Μακαριωτάτου.

20012022syn2

20012022syn4

20012022syn6