Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών τίμησε τους συντελεστές της συναυλίας της Εκκλησίας της Ελλάδος

21 Οκτ 2021 16:49

Οι συντελεστές της συναυλίας που διοργάνωσε η Εκκλησία της Ελλάδος για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο επισκέφθηκαν σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη όλους τους συντελεστές, αλλά και όσους βοήθησαν να υλοποιηθεί αυτή η παράσταση, η οποία, όπως είπε, ήταν από τις ομορφότερες που έχει παρακολουθήσει και ιδιαιτέρως τον Γραμματέα της Συνοδικής Επιτροπής επί της Χριστιανικής Αγωγής και της Νεότητος Αρχιμανδρίτη Πολύκαρπο Μπόγρη και τον κ. Λιαμή. Επίσης, προσέφερε σε όλους το τιμητικό μετάλλιο της Εκκλησίας, το οποίο κατασκευάστηκε για τις επετειακές εκδηλώσεις, με αφορμή τα διακόσια χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Νωρίτερα ο Αρχιεπίσκοπος τίμησε τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, για την συμβολή του και την προσφορά της Περιφέρειας στην διοργάνωση της συναυλίας «Για την Πίστη και της Λευτεριά», που έγινε τον Σεπτέμβριο στο Παναθηναϊκό Στάδιο με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Ο Αρχιεπίσκοπος εξήρε τη διαχρονική στήριξη του περιφερειάρχη στο έργο της Αρχιεπισκοπής «με ιδιαίτερα γόνιμα αποτελέσματα σε τομείς με κοινωνικό πρόσημο».

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε για την απονομή του βραβείου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και προσωπικά τον Αρχιεπίσκοπο, συνεχίζουμε τη γόνιμη και αγαστή συνεργασία η οποία ξεκίνησε εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας ως προτεραιότητα δράσεις οι οποίες αφενός αναδεικνύουν το πολιτιστικό και ιστορικό κεφάλαιο της χώρας και ιδιαίτερα της Αττικής μας και αφετέρου συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων. Θα συνεχίσουμε τη συμπόρευσή μας με την ίδια δυναμική και δημιουργικότητα».

22 copy

24

26 copy

27 1

29

31 1


Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.