Η κοπή της Βασιλόπιτας στην Ιερά Σύνοδο και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών
Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης
«Ο καινούργιος χρόνος να είναι ευλογημένος, δημιουργικός και ειρηνικός» ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος αμέσως μετά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Παρέστησαν αρχιερείς, καθηγητές πανεπιστημίου, Διευθυντές των Υπηρεσιών της Ιεράς Συνόδου, κληρικοί και λαϊκοί.
«Χρόνια ευλογημένα, χρόνια πολλά και κυρίως καλά» ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μετά την κοπή της βασιλόπιτας στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Παρέστησαν Αρχιερείς, υπουργοί, βουλευτές, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, Διευθυντές υπηρεσιών της Αρχιεπισκοπής, κληρικοί και λαϊκοί.









