Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»   μοιράζει τα βράδια δέματα αγάπης στους αστέγους

26 Δεκ 2022 13:28

Με εντολή του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου εργαζόμενοι και εθελοντές του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», μοιράζουν την περίοδο των Χριστουγέννων δέματα αγάπης σε αστέγους της πρωτεύουσας, προσφέροντας ανακούφιση και ένα χαμόγελο σε  όσους βρέθηκαν στο περιθώριο της κοινωνίας.

Το κλιμάκιο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» σε βραδινές εξορμήσεις συνομίλησε με αστέγους, χαρτογραφώντας τις ανάγκες τους και ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!

Τα δέματα τροφίμων περιλαμβάνουν στερεά τροφή, γλυκίσματα, νερό και χυμούς φρούτων, ενίοτε όμως η ανθρωπιστική βοήθεια συνοδεύεται από κλινοσκεπάσματα, ρουχισμό, υποδήματα και είδη ατομικής υγιεινής και φροντίδας, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, τις περιστάσεις και τα αιτήματα όσων έχουν ανάγκη.

Ανανεώνουμε διαρκώς τις συναντήσεις μας  τα τελευταία δέκα χρόνια και δίνουμε το παρόν σε άπορους, αποφυλακισμένους, ουσιοεξαρτώμενους, οικονομικά αδύναμους ανθρώπους, ογκολογικούς ασθενείς, οι οποίοι, αναγκάζονται να ‘’φιλοξενούνται’’ στους δρόμους, στις πλατείες και στις στοές για να βρουν καταφύγιο να περάσουν τη νύχτα τους. Είμαστε δίπλα τους, ακόμη πιο πολύ αυτές τις Άγιες Ημέρες, ακούμε τα δικά τους προβλήματα, τις δικές τους ανησυχίες, μας βάζουν για λίγο στον κόσμο τους. Η  αιτία της κατάστασης τους διαφορετική για τον καθένα, μια διαφορετική ιστορία πόνου…!  Αντικρύζουμε αμήχανα να αποτυπώνουν σε ένα χαρτόνι ότι πεινάνε και προσπαθούμε σύμφωνα με τις εντολές του Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου να νιώσουν έστω και για λίγο ότι δεν είναι μόνοι, δεν τους έχουν εγκαταλείψει όλοι, τόνισε ο κ. Ιωάννης Πεταλάς, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ».

1

2 copy copy

3 copy

4 copy copy


ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ
Εκκλησιαστικές ειδήσεις και επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Copyright ©
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους, μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.